درباره گروه

اگرچه گسترش فعالیت های عمرانی، رشد تولیدات صنعتی و توسعه کشاورزی سبب ارتقاء سطح رفاه شهروندان و افزایش جمعیت انسانی شده اما در اثر ورود آلاینده های مختلف به منابع آب، خاک و هوا، سلامتی بشر و سایر جانداران با تهدیدهای جدی روبرو گردیده است. آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی، مشکلات مربوط به مدیریت پسماندها، انتشار ریزگردها، وقوع باران اسیدی، پدیده تغییر اقلیم و مصرف بی رویه انرژی از مهمترین چالشهای محیط زیستی در سطح ملی و بین المللی به شمار می روند. در این راستا، گروه مهندسی محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز تلاش دارد، ضمن پرورش دانش آموختگان این حوزه مهم برای کلیه سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی، پروژه های تحقیقاتی گسترده ای را در ارتباط با موضوعات روز زیست محیطی انجام نموده تا به منظور تحقق توسعه پایدار، به همراه رونق بیش از پیش صنعت و کشاورزی، بستر مناسبی برای کنترل آلاینده های منتشر شده در منابع آب، خاک و هوا مطابق با استانداردهای روز فراهم گردد.  مهمترین حوزه‌های پژوهشی اساتید گروه مهندسی محیط زیست این دانشگاه عبارتند از: بهینه سازی شبکه های آب و فاضلاب، مدلسازی فرایندهای تصفیه آب و فاضلاب، روشهای نوین نمکزدایی در تصفیه آب و فاضلاب، کنترل آلاینده های هوا، ارزیابی اثرات زیست محیطی پروژه های صنعتی و عمرانی، مدیریت کیفی منابع آب، مدیریت پسماندهای شهری و صنعتی، مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار.